Kampreferat Vestnes Varfjell - Tomrefjord IL

I dag var det duket for første møte mellom TIL og Varfjell siden 2012, da begge lagene sist var i samme divisjon.
Vestnes Varfjell har de siste årene hatt favorittstempelet, men tabellen før dagens kamp kunne hinte om at vi i dag skulle få et troneskifte.

2016-05-16
AndreasTautraVegsund

Før kampstart viste Tomrefjordfansen at om det skulle avgjøres på tribunen skulle seieren bli gul og svart!
Det var langt mellom de blåkledde i dag!

Kampen er i gang, og det tar ikke lang tid før Tomrefjord tar initiativet.
Allerede i det 7. minutt serverer Jørgen en flott pasning til Ken Robin som gjør resten selv og avslutter med et skudd som keeper er i berøring med, men ballen går i mål til 0 - 1.
Så går vi inn i en periode der vi helt klart er det førende laget, men scoringene uteblir selv om vi har flere sjanser til å øke ledelsen.
I det 38. minutt er det Ken Robin som er servitør til Gunnar Vincent, som kommer alene mot keeper og sørger med det for at Tomrefjord går opp i ledelsen med 2 - 0.
I det 41. minutt er det Vestnes Varfjell som er farlig frempå, og kanskje deres største sjanse da de kommer til avslutning, et svært bra skudd, men vår bakre skanse, Eirik rydder opp på en fremragende måte.
Han sørger nok en gang for å holde målet tomt, mesterlig redning!!!!!
Vi går til pause med ledelse 2 - 0.


Vi tar føringa også i andre omgang, og i det 59. minutt kommer Ken Robin på høyre side, drar av en Varfjell-spiller og setter ballen kontrollert i lengste hjørnet, nesten oppe i krysset og sørger med det for sitt 2. mål for dagen.
Nydelig scoring!
Det går ikke mer en 3 minutter før ballen går noe frem og tilbake i feltet til Varfjell, og dette ender med at at en Varfjell-spiller setter ballen i eget mål, og vi leder med det 4 - 0.
I det 74. minutt får vi frispark omlag fra 25 meter. Yngve fyrer løs, og et skudd av ypperste klasse er et faktum.
Ballen slås hardt og ikke minst svært godt plassert oppe i høyre kryss. En nytelse for alle Tomrefjordinger som hadde tatt turen til Vestnes i dag!!
Etter frisparket føler vi at det løsner litt for Tomrefjord.
I det 79. minutt slår Kim en hard pasning inn i feltet hvor Håvard kommer flyvende horisontalt og header ballen med bra kraft, men treffer rett på keeper som redder.
Hadde vært et mål av de sjeldne om den ballen hadde gått forbi keeper.
Erlend ruller opp på høyre side i det 84. minutt og slår en lang pasning inn i feltet hvor Simen står plassert på bakre og setter ballen i mål til 6 - 0.
Det går ikke mer enn 2 nye minutter før vi er frempå igjen.
Jørgen får ballen på omlag 20 meter, lurer først en forsvarer og blir med det alene med Varfjells keeper.
Vi får en oppvisning av ballbehandling som vi vet Jørgen har evner til å utføre. Tror nesten keeperen til Varfjell blir en smule svimmel av alle vendingene, og Jørgen kan etter å ha passert keeper sette ballen kontrollert i mål til 7 - 0 som blir sluttresultatet. 
Fantastisk avslutning av guttene på fotballens festdag!

Det er kjekt å være Tomrefjord-supporter om dagen, og vi må vel kunne si at våre gutter har besteget fotball-tronen i Vestnes kommune ganske så klart.

Tomrefjord har altså tatt 12 av 12 mulige poeng, og skaffet seg en målforskjell på hele 18 - 1. Det er bærre lekkert, og vi må vel kunne ha lov å feire nasjonaldagen noe på forskudd :o)