Svøm langt 2017

Hensikten med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkningen ved å motivere flest mulig til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.

2017-01-03
annka_g

Målet er å få flest mulig voksne(fra 14 år) til å svømme 10.000 meter i løpet av kampanjeperioden (5.000 meter for de med en funksjonsnedsettelse), og flest mulig barn til å svømme 2.500 meter (1.500 meter for de med en funksjonsnedsettelse). Alle svømmearter tillatt. Kampanjen er nasjonal med nærmere 250 deltakende svømmehaller over hele landet. I 2017 er det 22. gang Norges Svømmeforbund arrangerer kampanjen i samarbeid med svømmehaller over hele landet. Tomrefjord idrettsbygg er med for første gang

Premier til deltakerne
Som i alle år, er det også denne gangen flotte premier til noen heldige deltagere. Apollo er hovedsponsor og hovedpremien som blir trukket ut blant deltakerne går til kampanjens destinasjon – Kroatia. Voksne som svømmer 10 000 m er med i trekningen av en ukestur for to personer til Kroatia. Alle barn til og med 13 år som i perioden svømmer 2.500 meter får et diplom og blir med i trekningen om en ukestur for hele familien (fire personer) til destinasjonen. I tillegg er det trekning av flere weekendopphold på Thon hotell i Norge for både til voksne og barn. I tillegg vil det bli lokale premier som trekkes blant alle deltakere i kampanjen ved Tomrefjord idrettsbygg.

Svømming er en god mosjonsaktivitet som passer for de aller fleste. Gjennom kampanjen kan din svømmehall være med å bidra til at flere bruker svømming som mosjon – både under selve kampanjen, men også i øvrige perioder av året svømmehallen er åpen.

Tomrefjord idrettsbygg/svømmehall

  • Registrer deg som bruker på www.svomlangt.no / Tomrefjord idrettsbygg.
  • Loggfør hvor langt du svømmer online eller på registreringskort du finner i svømmehallen(vaktrommet). Begge deler er også okJ.
  • Skolesvømming: grunnskolene har skolesvømming i vinterhalvåret
  • Distansesvømming: tirsdager kl. 1930 – 2100 fra uke 2(påmelding, mer info kommer)
  • Familiebading: onsdager kl. 1700 – 2000. Kl. 19 – 20 (kun svømming)
  • Familiebading: fredager kl. 1700 – 2000. Kl. 19 – 20 2 (baner svømming)
  • Ekstra økter for distansesvømming vil bli annonsert i kampanjeperioden.

 

Aktivitetsstyret ved Tomrefjord idrettsbygg

 

Velkommen til svømming