Vipps - så ble det enklere

Tomrefjord IL har inngått avtale med Vipps via Sparebanken Møre og vil snart tilby samtlige lag betaling via norges mest populære transaksjonsapp

2017-08-15
remiegg

I dagens kontantløse samfunn er Tomrefjord idrettslag i prosessen med å sette opp mobilbetaling til alle grupper innad i idrettslaget.  Det vil da være mulig å betale via appen på smart-tlf.

Her gir vi en liten oversikt i hvordan man skal gå frem.

1. Last ned "Vipps" appen på din telefon

2. Man må registrere bank-kort og personalia, før man lager sin egen PIN-kode.

3. Inne på appen kan man be om penger, sende penger, gjøre opp (om det er flere som skal dele summen)

4. Man trykker "kjøp" - så vil man få opp et søke-vindu der man kan skrive inn organisasjonsnr / bedriftsnr (dette står oppført på samtlige salgssted)

5. Man får deretter opp en meny (Kiosk, medlemskontigent, inngang etc) så trykker man det man vil ha, for så å gå videre til "handlekurv"

6. Når man fullfører transaksjonen vil man kunne vise kvittering og det vil også vise tydelig i din nettbank

For spørsmål knyttet til Vipps-betaling, ta kontakt med oss på leder@tomrefjordil.no

Firedoblet omsetningen
AaFK tok i bruk Vipps som betaling i kioskene på kampen mellom Aafk og MFK i juli, og effekten lar ikke vente på seg, forteller kioskansvarlig Rune Røed Olsen i AaFK. Hele 2,4 millioner nordmenn har Vipps, og når publikum allerede har appen er kjøp med Vipps enkelt for både kunde og selger.

Les hele artiklen her