Medlemmer 2018

Vi slår nå sammen vår gamle medlemsbase med Norges Idrettsforbund's offisielle.

Vi anbefaler alle foreldre/foresatte å lage sin egen konto, samt opprette for sin(e) barn

Les hvordan du registrerer deg nå!

2017-12-11
remiegg

Ny Bruker

Dersom du ikke har vært innlogget på Min idrett tidligere, må du først registrere en ny bruker.

(Dette gjelder også selv om klubben på forhånd har registrert deg i våre systemer. Bruker må allikevel opprettes i innloggingsportalen som er laget i samarbeid med Buypass)

• Gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/
  • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)
  • Skriv inn personinformasjon

Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot vårt folkeregister. Registrer derfor fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registrering feile (unntak er utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).

Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på sms.

Klikk på Fortsett (grønn knapp).

Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn)

Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn)

Klikk på Fortsett (grønn knapp)

• Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.

Det gjøres nå en automatisk sjekk mot idrettens databaser med navn, e-postadresse, kjønn og fødselsår. Dersom det er registrert en person som matcher disse opplysningene fra før i idrettens databaser, vil du få opp mulighet til å velge å knytte din nye bruker opp til denne personen, slik at din nye bruker får med seg eventuelle registrerte klubbmedlemskap og andre funksjoner, lisenser, kurs og kompetanse osv. Finner du deg selv flere ganger i listen (noe som kan forekomme dersom du for eksempel har vært aktiv i flere idretter, og klubbene har registrert hver sin person i sine medlemsarkiv), kan du ta kontakt med idrettens support for å få slått sammen duplikatene, og samle all informasjon på en bruker.

Min Profil

Her finner du opplysninger som er registrert i Idrettens databaser.

• Personopplysninger og muligheten til å redigere personopplysningene.
  • Idretts-CV
  • Mulighet for å knytte opp profiler til sin egen og administrere tilknyttede profiler
  • Oversikt over funksjoner og verv i Idretten
  • Lisenser
  • Kompetanse
  • Mine Idretter

Rediger profil

På Min profil finner du lenken til Rediger profil. Har du flyttet, endret navn, mailadresse eller telefonnummer kan du oppdatere denne informasjonen her. Opplysningene oppdateres automatisk i klubbens medlemsregister. Dersom personen er validert med fødselsnummer, eller verifisert mot folkeregisteret, vil man ikke kunne endre navn, fødselsdato og kjønn.

For assistanse med å bruke MinIdrett ta kontakt på

Mail: medlemskap@tomrefjordil.no

Epost:

Henvendelser: leder@tomrefjordil.no

Medlemskap: medlemskap@tomrefjordil.no

Brev:

Tomrefjord IL, CO Remi Eggesbø, Postboks 7, 6398 Tomrefjord

Facebook: https://www.facebook.com/TomrefjordIL

For kontaktinfo til andre, se undergruppene sine sider øverst på vår nettside

kontakt.jpg