Tomrefjord Idrettslag er et norsk idrettslag fra Tomrefjord i Vestnes kommune. Det ligger landlig til innen Møre og Romsdal fylke. Tomrefjord har 1173 innbyggere pr jan 2016. Skipsverftet Vard Langsten, som til tider sysselsetter rundt 1 000 arbeidere, ligger i Tomrefjord. På andre siden av fjorden ligger Solstrand Verft. Vi har idrettsanlegg med kunstgressbane, svømmehall, innendørs idrettshall, utendørs naturgressbane og kulturhus. Idrettslaget er idag aktivt innenfor idrettsgrenene; Fotball, barneidrett, ski, klatring, turn og volleyball.

efjord.jpg

Vi i Tomrefjord Idrettslag er tett opp i mot 400 medlemmer - men det er uhyre mange flere som bidrar slik at vi kan fortsette å tilby aktivitet til alle som måtte ønske det.

Pr i dag (mars 2018) har vi 370 medlemmer, over 40 trenere, 8 aktive grupper og en fellesnevner med alle sammen er at vi stiller opp frivillig for noe vi syns er kjekt.

Vi trenger alltid nye folk med ulike kvaliteter.  Enten det er i form av økonomisk støtte, dugnadsarbeid, trener-stillinger eller annet er vi alltid åpen for å velkomme nye fjes

til Tomrefjord idrettslag.  I kulissene jobbes det også, vi har valgkomite, kontrollkomite, daglig leder, regnskapsansvarlig og ledere for gruppene.  Har du lyst å være med på laget?

Send en mail til: leder@tomrefjordil.no

Se beskrivelse av noen av rollene vi har i idrettslaget nedenfor