Tomrefjord IL Turn består av ca 80 gymnaster fordelt på ulike partier. Vi trener i utgangspunktet i Tomrefjord Idrettsbygg, men under renoveringen av idrettsbygget foregår treningene i gymsalen ved tidligere Daugstad Skole.

Vi tilbyr turntrening til følgende grupper:

• Idrettens grunnstige parti A 1.-4. klasse
  • Idrettensgrunnstige parti B  1.-4. klasse
  • SALTO 5.-6. klasse
  • Ungdomsparti 7. klasse og oppover
  • Konkurranseparti trener 3-4 dager i uken ++

I tillegg til de ukentlige treningene deltar de ulike partiene i gruppa på forskjellige arrangement. Her er eksempel på arrangementer som turngruppa har deltatt på eller arrangert for våre medlemmer i løpet av et turnår:

• Kretsturnstevne
  • Klubbkonkurranser
  • SALTO-konkurranser
  • Krets-, regionale- og nasjonale konkurranser
  • Oppvisninger
  • Turndisco
  • Hyggekvelder

Søker nye trenere

Alle våre partier er fulltegnet og vi har i tillegg stor pågang med barn og unge som ønsker plass. Turngruppa er drevet på dugnad og har på grunn av hall- og trenerkapasitet ikke kunne ta inn nye gymnaster denne sesongen. For at vi i fremtiden skal kunne gi tilbud til flere er vi avhengige av å knytte til oss nye ressurspersoner. For å opprettholde tilbudet og eventuelt utvide det trenger vi flere engasjerte voksne som kan være trenere. Vi håper å kunne utvide tilbudet når vi til høsten flytter inn i nyrenovert Tomrefjord Idrettsbygg. Ta kontakt hvis du kan tenke deg å bli med som trener.

Foreldre/barn parti

Er det foreldre med barn på 2-3 år som kan tenke seg å bli med i et foreldre/barn parti vil vi gjerne høre fra deg.

Gymlek

Vi er også på jakt etter foreldre til barn i alderen 4-7 år som kan tenke seg å være trenere til et gymlekparti.

Hva skal til for å bli trener i Tomrefjord IL Turn?

Du må være positiv, engasjert og lærevillig. Du må kunne prioritere å gi av deg selv et par timer i uka. Du trenger ikke ha erfaring fra turn. Ingen av våre trenere hadde selv erfaring fra turn da de startet. Vi har etterhvert bygget opp kunnskap og erfaring gjennom trening og kurs. Turngruppa tilbyr ulike trenerkurs gjennom Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF).

Har du et barn som har lyst til å turne?

Det forstår vi godt. Turn er kjempegøy!

Foresatte til turninteresserte kan sende e-post til turntomrefjord@hotmail.com  og melde sin interesse. Viktig å inkludere følgende informasjon og svare på følgende spørsmål i e-posten:

• Navn på barnet:
  • Fødselsdato:
  • Adresse:
  • Navn på begge foresatte:
  • E-post til foresatte:
  • Mobilnummer til foresatte:
  • Kan foresatte tenke seg å bli trener i turngruppa?

Vi kan ikke garantere plass, men vi ønsker å vite hvem som er interessert i en plass.

Turngruppa vil etter hvert invitere til fellesmøte med de som kan tenke seg å bli trenere i gruppa. Dette for at vi skal kunne samle interesserte og se om vi kan få til å opprette nye partier. På møte vil det bli mulighet til å stille spørsmål og turngruppa vil informere ytterligere om hvordan vi organiserer treningene våre, kurstilbud osv. Møte vil bli annonsert på Tomrefjord IL sine side på Facebook. Gå derfor inn og lik siden vår.

Vil du lære mer om turn og lese om hva Norges Gymnastikk- og Turnforbund tilbyr gå inn på www.gymogturn.no

Grunnlaget legges i gym og turn!

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket